Tuesday, November 28, 2023

Jardel, cel mai mare porc din România, este crescut de un fermier prahovean din Valea Teleajenului

Must Read

Cel mai mare porc din România se găsește în ferma unui crescător pasionat de îngrășarea suinelor. Exemplarul are aproximativ 600 de kilograme și va fi sacrificat numai dacă pe capul lui va fi plătită suma de 20.000 de lei, altfel va putea scăpa de cuțit și poate să-și ducă în continuare zilele în ferma în care a crescut până acum.

Jardel, pe numele său, porcul este un mix de rase de carne, care consumă zilnic 6 kilograme de hrană și a fost achiziționat în anul 2020 de la o crescătorie de suine.

De atunci, animalul a fost crescut în ferma lui Dan Praf, un cunoscut fermier pasionat de creșterea suinelor din comuna Drajna de Jos
Informaţiile publicate de Agrointeligența – AGROINTEL.RO pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în PRIMUL PARAGRAF a sursei cu LINK ACTIV. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor, ca atare vom acționa în consecință.

Mai multe detalii pot fi accesate pe website-ul agrointel.ro

Articole Recente

Pădurile și exploatarea forestieră până la construirea fabricii Drajna

Pădurile În 1891, într-o adresă a Primăiriei comunei Măneciu Pământeni adresată Ocolului Silvic Văleni se arată: „în această comună nu...

More Articles Like This