Sunday, December 3, 2023

Lista câștigătorilor Galei Tineretului Prahovean din Valea Teleajenului

Must Read

Fundația Județeană pentru Tineret Prahova a organizat Gala Tineretului Prahovean în cadrul căreia s-au acordat 20 de premii (trofeu, diplomă și carte) printre care s-au numărat persoane și organizații din zona Văii Teleajenului:

Cea mai activă organizație din mediul rural –
Curba de Cultură- este singurul ONG din mediul rural din comunitatea prahoveană care a reușit să inaugureze două centre de tineret (unul în Teișani, altul în Izvoarele), care implementează constant proiecte și demarează activități pentru tineri. Pe langă aceste două centre, ONG-ul demarează constant conferințe internaționale și proiecte de mare anvergură.
Tânăr implicat în comunitate
Alexandru Popa- elev, voluntar Curba de Cultură; La începutul anului 2022 a venit cu o inițiativă locală a unui grup informal, format din tineri cu vârstele cuprinse între 14-21 de ani, numit Consiliul Tinerilor Teișani, care avea ca scop promovarea ideilor tinerilor la nivel local către Consiliul local al comunei Teișani și instituțiilor de învățământ de pe raza comunei Teișani.

 

Articole Recente

Pădurile și exploatarea forestieră până la construirea fabricii Drajna

Pădurile În 1891, într-o adresă a Primăiriei comunei Măneciu Pământeni adresată Ocolului Silvic Văleni se arată: „în această comună nu...

More Articles Like This