Friday, April 19, 2024

Extindere rețea de apă și canalizare în Izvoarele

Must Read

Pe 21 februarie, primarul comunei Izvoarele a semnat, în cadrul Programului Național de Investiții Anghel Saligny, derulat de Ministerul Dezvoltării, un important contract de finanțare în valoare de aprox. 4,3 milioane de lei.

Obiectivul de investiție pentru care a fost primită finanțare este “Extindere rețea de canalizare si reabilitare sistem de alimentare cu apă, strada Crasna, sat Izvoarele”.

„Pentru a câștiga timp, am realizat proiectarea , autorizarea și încredințarea obiectivului încă de anul trecut, utilizând o clauză suspensiva, așa că putem demara lucrările propriu-zise în foarte scurt timp, mai exact începând cu săptămâna 6-12 martie. Pe această cale, rog de pe acum riveranii la înțelegere, răbdare și sprijin, având în vedere ca astfel de lucrări sunt producătoare de deranj, noroi, restricții de circulație etc, dar sunt pași inevitabili în demersul nostru de modernizare totală a acestei importante străzi”, a declarat primarul Ioan Paul Grigore.

Articole Recente

Pădurile și exploatarea forestieră până la construirea fabricii Drajna

Pădurile În 1891, într-o adresă a Primăiriei comunei Măneciu Pământeni adresată Ocolului Silvic Văleni se arată: „în această comună nu...

More Articles Like This