Sunday, December 3, 2023

Modernizarea iluminatului public se va face și la Izvoarele

Must Read
”În vederea implementării întocmai a Strategiei de Dezvoltare Durabilă a comunei Izvoarele, document de planificare ce prevede ca fiecare demers întreprins pt.modernizarea localității noastre sa fie axat pe conceptul de dezvoltare durabilă,in ultimii doi ani, Primăria a întocmit și depus o serie de proiecte absolut necesare nouă, dar care sa asigure o conciliere intre progres si prezervarea calității mediului. Vestea bună este că în aceste zile, Administratia Fondului de Mediu a inclus la finanțare și cel de-al doilea proiect depus de noi in vederea eficientizării sistemului de iluminat public, in valoare de 1.996.225 lei.
Este un proiect complementar celui implementat in etapa I, la finele anului trecut, in valoare de 1.100.000 lei si care vizează inlocuirea si montarea pe fiecare stâlp a unui corp de iluminat cu tehnologie LED si implementarea unui sistem de telegestiune. Cele doua proiecte vor contribui la creșterea semnificativă a calității serviciului de iluminat public, însă prin reducerea cheltuielilor ,din ce in ce mai mari, cu energia”.
A anunțat marți, 13 decembrie, primarul comunei Izvoarele, Ioan-Paul Grigore.
Articole Recente

Pădurile și exploatarea forestieră până la construirea fabricii Drajna

Pădurile În 1891, într-o adresă a Primăiriei comunei Măneciu Pământeni adresată Ocolului Silvic Văleni se arată: „în această comună nu...

More Articles Like This