Sunday, December 3, 2023

17 septembrie Cheia MTB Challenge

Must Read

cheia mtb

Organizator: Asociația pentru Dezvoltare Comunitară Zăganul

Data: 17 septembrie 2016

Locație start/finish: lacul de acumulare Măneciu, comuna Măneciu, județul Prahova

Concursul Cheia MTB Challenge are doua trasee de tip circuit, cu startul şi finnish-ul în comuna Măneciu, lângă lacul de acumulare Măneciu.

Prima ediţie a concursului XCM Cheia MTB Challenge te aşteaptă cu cel mai spectaculos traseu din zona Măneciu-Cheia. Parcurgerea crestei munţilor Tătaru îţi va oferi o experienţă de neuitat, cu căţărări provocatoare, zone de respiro în care poţi admira peisajele de basm, dar şi coborâri de mare viteză.

Traseul de maraton MTB are o lungime de 49 km iar diferenţa de nivel este de aproape 1200 de metri. Cel mai înalt punct al traseului este în preajma Vârfului Crai cu înălţimea de 1472 m. Timpul mediu de parcurgere a traseului este de 4 ore. Pe întregul traseu vor exista puncte de realimentare unde se vor găsi apă, fructe şi energizante. Timpul limită este de 6 ore în condiţiile unui traseu uscat, în cazuri excepţionale timpul limită se va extinde sau se va aştepta până la sosirea ultimului concurent.

Articole Recente

Pădurile și exploatarea forestieră până la construirea fabricii Drajna

Pădurile În 1891, într-o adresă a Primăiriei comunei Măneciu Pământeni adresată Ocolului Silvic Văleni se arată: „în această comună nu...

More Articles Like This